Tornádó Csehország / Több halott a dél-morvaországi tornádóban | Euronews : A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.

Tornádó Csehország / Több halott a dél-morvaországi tornádóban | Euronews : A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.. 29 fokos a balaton vize. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. A templomnak nincs se tornya, se.

Halálos tornádó pusztított Csehországban
Halálos tornádó pusztított Csehországban from gdb.rferl.org
A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra.

A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta.

Teile von ortschaften wurden verwüstet. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak.

Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Teile von ortschaften wurden verwüstet. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Teile von ortschaften wurden verwüstet. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. A templomnak nincs se tornya, se. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban.

VÁC - LIGET - Időkép Képtár
VÁC - LIGET - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer.

Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook